Servis

SATIŞ SONRASI SERVİS ve DESTEK

Satış sonrası servis ve desteği hususunda çok hassas davranan Asil Mekanik yüksek kalitede hizmet vermektedir. İşletmeye alınmış vrf klima sisteminin düzenli olarak bakıma ihtiyacı olmaktadır. Oldukça teknolojik sistemler olan vrf klimaların periyodik bakımı da teknolojik test cihazları ve eğitimli servis personeli tarafından yapılmalıdır. İç üniteler dahil rutin bakımı yapılan vrf sistemleri ilk günkü performanslarıyla hizmet vermeye devam ederler.

SATIŞ SONRASI MONTAJ

VRF Klima sistemi montaj işlemi uzmanlık isteyen profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Oldukça pahalı olan bu sistemler yılların verdiği bilgi birikimi ve mesleki eğitimlerini tamamlamış uzman teknisyenlerimiz tarafından yürütülmektedir. Profesyonel teknisyenlerimiz garantili ve güvenli bir kurulum yapmak suretiyle sonraki yıllarda meydana gelebilecek sıkıntıların önüne geçmektedir.  General vrf klima sistemi montajının zorluk derecesi yapının durumuna göre değişmektedir. Bedeli karşılığı verilen bu hizmeti kurumsal kimliğimiz ile sunmaktayız.

VRF Klima Bakım

VRF Klima sistemi rutin olarak bakım gerektiren bir sistemdir. Uygulaması yapıldığı yere göre değişen sitem yılda 2 ila 4 kez olmak üzere her yıl gözden geçirilmelidir. Genellikle oteller de yılda iki defa bakımı yeterli iken vrf klima sistemleri hastaneler gibi daha kalabalık insanların olduğu mekanlarda insan sağlığı açısından senede dört defa yapılmalıdır. Periyodik bakım esnasında düzenli olarak; filtre bakımı, iç ünite temizliği, gaz ve yağ seviye kontrolleri, sistem kontrolü, kimyasallarla sistem temizliği gibi temel ve diğer detay işlemleri kapsamaktadır.

VRF Klima Onarımı

Vrf klima sistemleri oldukça karmaşık sistemlerdir. Mekanik il elektroniğin birlikte kullanıldığı bu akıllı sistemlerin olası arıza tespiti için teknolojik ve pahalı test cihazlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Kurumsal yetkili servislerin sahip olabileceği arıza tespit ekipmanlarının kullanımı ve sisteme müdahalesi ancak profesyonel teknisyenlerle mümkün olabilmektedir. Deneyimsiz kişilerin sisteme müdahale etmeleri istenmeyen sorunları da beraberinde getirmektedir. Böyle durumlarda onarım maliyetiyle birlikte süreside artmaktadır.

Geniş araç filosuyla, eğitimli servis personeliyle, orijinal yedek parça stokuyla Asil Mekanik kurumsal kimliği ile tüm Türkiye’de yüksek kalitede servis hizmetini başarıyla vermektedir.

 

Yukarı Git